Copenhagen Go Hotel

Copenhagen Go Hotel är ett tvåstjärnigt hotell som ligger precis intill E20 som går över Öresundsbron men även som snabbt tar en vidare ut från Köpenhamn. Det ligger också bara ett stenkast på knappt 100 m från Tårnby station vilket är första anhalten efter Kastrup med tåg.

Trots att hotellet bara har två stjärnor och är enkelt så är det väldigt fräscht och hotellrummen har egna badrum med dusch, städas dagligen och det finns både extrasängar och spjälsängar tillgängliga. Hotellrummen har även platt-TV med kabel-TV och du får även gratis wi-fi här.

Hotellet är med andra perfekt för de som vill göra en anhalt över natten i Köpenhamn innan de beger sig vidare. Parkeringen är gratis i anslutning till hotellet och det nära avståndet till tågstationen gör att du enkelt kan ställa bilen och bege dig in till Köpenhamns centrum för en eller flera heldagar.

Hotellrummen finns i allt från enkelrum till trippelrum och familjerum så det finns några olika alternativ att välja mellan. På hotellet serveras det även frukost och det finns även en närbutik och bar vid hotellet.

från 767 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i Köpenhamn

Detta finns nära hotellet...