Om Sidan

Hotell Köpenhamn har för avsikt att hjälpa dig som ska besöka Köpenhamn att hitta det bästa boendet för dig. Om du ska resa till Köpenhamn har du förmodligen ett syfte med resan. Kanske ska du besöka sevärdheter, njuta av Strøget, besöka en mässa eller kanske gå på en företagskonferens. Om du bara ska besöka en plats är det väldigt enkelt att välja hotell, men om du ska besöka många platser i Köpenhamn så är det inte lika enkelt att hitta ett bra hotell med rätt läge för det DU ska göra.

Vårt mål är att göra Hotell Köpenhamn till en portal som hjälper dig med detta. Därför lägger vi stor vikt i att under 2014 och framåt lägga in information om bra hotell i staden. Vi kommer även lägga in information om populära sevärdheter, attraktioner, restauranger, caféer och andra platser som du kan tänkas vilja besöka. Där kommer du även finns hotell som vi rekommenderar med en bra placering om tänkt att t.ex. gå på Strøget.

Utvecklingen av denna webbplats kommer gå i flera faser. I skrivande stund bygger hemsidan på WordPress men vi kommer att flytta över till ett annat system som passar oss bättre och som är helt skräddarsytt efter våra behov. Till en början med kommer fokus dock ligga på att fylla på med information, vilket gör denna hemsida till en trevlig reseguide om du tänkt besöka Köpenhamn.

Partners

Hotell Köpenhamn har flera samarbetspartners och några av dessa listas här.