Museum

Köpenhamn har ett flertal intressanta museum som är väl värda att besöka. Museum är perfekt alternativ för den som vill lära sig mer och fördjupa sig i en stad eller lands historia och kultur. Köpenhamn och Danmark har verkligen mycket av båda.

Museum gör sig kanske bäst de dagar då vädret inte är på topp och då de flesta är inomhus tänker man helt enkelt inte på vad som händer utanför. Köpenhamn har mängder med alternativ med allt ifrån landets historia till naturhistoriska och nationella akvariet. Nedanför finner du några av Köpenhamns mest intressanta och populära museer.

Sortera:
Alfabetisk
|
Populäritet
Visar 1-2 av 2
Den Blå Planet
Den Blå Planet är Nordeuropas största akvarium där fiskar och marint liv med allt från Hammarhajar till havsuttrar finns att beskåda. Totalt består Den Blå Planet av 53 akvarium med fiskar från världens djupa hav till Amazonas och Afrikas sjöar.
Tycho Brahe Planetarium
Tycho Brahe Planetarium är ett museum som låtar dig utforska vårt universum från en säker plats på jorden. Här hittar du en permanent utställning som visar solsystemet och hur det skapades. Du hittar även aktuella utställningar och möjligheten att få en härlig film-upplevelse.