The Square

Hotellet The Square är ett fyrstjärnigt hotell i centrala Köpenhamn med ett fantastiskt läge. Hotellet ligger bara hundra meter från Rådhuspladsen där den långa gågatan Ströget börjar. Precis intill torget ligger även Tivoli och bakom hittar du centralstationen i Köpenhamn. Du kan med andra ord ta tåget till Köpenhamn från Sverige och gå till The Square och sen ha hela centrala Köpenhamn framför dina fötter.

Det mesta i Köpenhamn ligger inom gångavstånd om man bor centralt och ligger oftast endast några kilometer bort som mest. Det finns givetvis undantag men även Nyhavn ligger bara 2 kilometers promenad bort.

The Square är ett ganska stort hotell med hela 268 rökfria gästrum som är fördelade över hotellets sex våningar. Det finns ett flertal olika rumstyper som du kan välja mellan när du bokar beroende på hur stort hotellrum och antal bäddar du önskar. Incheckning till hotellet sker från kl. 15 fram till midnatt. Utcheckning är senast kl. 12 och det finns även möjlighet till expressutcheckning.

Hotellet är väl anpassat för affärsresenärer och du hittar 4 mötesrum och en konferenslokal som du kan använda dig av. Det finns även ett företagscenter som har öppet dygnet runt som kan hjälpa till att bistå med service och som affärsresenär har du även möjlighet att ta del av en business lounge.

Hotellet har en bar och det finns möjlighet att få rumsservice under vissa timmar på dygnet. En kontinental frukost serveras varje morgon mot en tilläggsavgift för de hotellgäster som önskar det.

Hotellrummen på moderna och utrustade med platt-TV och kabel-TV-kanaler. Det finns även skrivbord och gratis trådlöst Internet att koppla upp sig mot. Hotellrummen har luftkonditionering, minibar och det går att få både strykjärn och strykbräda till rummet på begäran.

från 1534 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i Köpenhamn

Detta finns nära hotellet...