Scandic Palace Hotel

Scandic Palace Hotel har ett av de bästa lägena i hela Köpenhamn och ligger precis intill Rådhuspladsen och den populära gågatan Ströget. Det är också rakt över Rådhuspladsen som du hittar Tivoli så det är ingen tvekan om att du har hela centrum runt omkring och nära till så väl nöje, shopping och en mängd restauranger och nattklubbar.

Om du anländer med tåg så ligger inte centralstationen mer än drygt 400m från hotellet (på andra sidan Tivoli) vilket gör att du förhoppningsvis inte behöver något transporthjälpmedel för att ta dig till Scandic Palace Hotel. Eftersom tåget går precis under flygplatsen så behöver du heller inte förlita dig på att ta taxi till hotellet utan kan gå ner och sätta dig på en av de många tåg som går mellan flygplatsen och centralstationen.

Scandic Palace Hotel har en standard på fyra stjärnor vilket gör att det ligger något över medelstandarden i Köpenhamn. Med tanke på det fenomenala läget är det heller inte svårt att förstå att hotellet förmodligen inte hör till de billigaste boendena i staden.

Hotellet har totalt sätt 169 gästrum och här finns många olika varianter att välja mellan. Allt ifrån mindre enkelrum till större superior-rum med kingsize-säng. Rummen är också utrustade med luftkonditionering så du får en behaglig temperatur även på sommarhalvåret. Rummen har även skrivbord, TV, gratis wi-fi, telefon, strykjärn m.m.

Högst upp i hotellet hittar du en fantastisk takterrass som du kan använda dig av och bjuder på en fin utsikt och bra möjligheter för att koppla av en stund. Här hittar du även några solstolar, bord och stolar att använda.

Givetvis har restaurangen egen restaurang, bar och där finns även möjlighet att ta del av deras dagliga frukost.

från 1568 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i Köpenhamn

Detta finns nära hotellet...