Scandic Front

Precis intill Nyhavn nere i Köpenhamns hamn ligger det fyrstjärniga hotellet Scandic Front. Läget är fantastiskt bra och förutom det populära hamnområdet Nyhavn har du väldigt nära till flera turistattraktioner som Christiansborg, Fredrikskyrkan och gågatan ströget ligger bara några hundra meter bort.

Scandic Front är utan tvekan en del av Köpenhamns centrum och ett perfekt hotell för dig som vill ha gångavstånd till Köpenhamns bästa ställen. Totalt sätt har hotellet 132 gästrum att välja mellan och det finns flera olika typer av rum från mindre enkelrum till större och lyxigare rum.

På hotellrummen hittar du det mest väsentliga som kan förvänta sig av ett hotellrum. Minibar, TV, eget badrum, skrivbord och tillgång till gratis wi-fi är några exempel. Det finns även ett värdeförvaringsskåp som låter dig förvara värdesaker på hotellrummet i ett mer säkert utförande vilket kan vara perfekt för värdehandlingar som pass eller kopia och lite extra kontanter som reserv om något skulle hända.

Hotellet har både en restaurang och en bar att använda på plats. Det finns även möjlighet att få rumsservice om du skulle vilja beställa upp mat eller snacks till hotellrummet. Varje morgon serveras det även en kostnadsfri frukostbuffé som är tillgänglig för alla hotellgäster.

För affärsresor så är Scandic Front ett tänkbart alternativ då de har tre mötesrum och en konferenslokal att använda sig av.

Hotellet kan bistå med utflykts- och biljettassistans samt bagageförvaring och detta får du hjälp med i receptionen. Förutom detta hittar du även ett gym på hotellet och där finns även en bastu som du kan använda dig av.

från 1453 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i Köpenhamn

Detta finns nära hotellet...