Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen

Detta fyrstjärniga hotell från hotellkedja Radisson Blu är beläget precis i utkanten av Köpenhamns stadskärna. Det har ett bra läge för att på fots ta sig vidare in mot gågatorna eller för en promenad längs med Köpenhamns hamn upp mot Nyhavn.

Det är ett väldigt stort hotell med hela 544 gästrum fördelade på hotellets 26 våningar. Det är alltså inget litet hotell som är svårt att missa och ligger längs en av huvudgatorna som går in mot Köpenhamns centrum där Tivoli, Rådhuspladsen och centralstationen ligger.

Det är som sagt inga problem att till fots ta sig in till centrum och skulle vädret vara dåligt går det enkelt att ta bussen eller en taxi från hotellet dit man önskar färdas.

Radisson Blu Scandinavia Hotel i Köpenhamn har hela tre restauranger, en bar, erbjuder rumsservice och varje morgon serveras där en frukostbuffé som du som hotellgäst kan ta del av mot en extra avgift.

På hotellet hittar du en hälsoklubb och ett gym som har öppet dygnet runt så det är inga problem att få in träningen oavsett hur din dygnsrytm ser ut. Du hittar även ett kasino på hotellet för de spelsugna.

Om du tänkt resa till Köpenhamn på jobbresa så är detta hotellet ett mycket populärt val bland företag. Radisson Blu Scandinavia Hotel i Köpenhamn har hela 13 mötesrum och en väldigt stor konferenslokal som ni kan använda er av. Det finns även ett företagscenter som kan bistå med hjälp och assistans till detta.

Hotellrummen är väldigt moderna och det finns en hel del olika rumstyper att välja mellan när du bokar. Allt ifrån Enkelrum till familjerum och sviter har du att välja mellan. Priset varierar dock kraftigt beroende på vilken storlek och standard du önskar på rummet.

På hotellrummen hittar du de mest väsentliga sakerna som du kan förvänta dig av ett hotellrum. Du har givetvis ett eget badrum, minibar, platt-TV, gratis wi-fi och telefon. Rummet städas dagligen och det finns ett värdeförvaringsskåp som du kan låsa in värdesaker och laptop i.

från 1347 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i Köpenhamn

Detta finns nära hotellet...