Marriott Copenhagen

Ett lite lyxigare och dessutom ett stort hotell i Köpenhamn är Marriott Copenhagen som är ett femstjärnigt hotell som ligger nere vid hamnen, strax sydöst om Tivoli och Köpenhamns centralstation.

Det fantastiska läget gör att du har en fridfull del av Köpenhamn runtomkring samtidigt som stadskärnan bara ligger några hundra meters promenad bort. Det är mindre än en kilometer upp till Rådhuspladsen och ingången till Tivoli. Du har ungefär lika långt bort till Slotsholmen där Christiansborgs slott och många andra sevärdheter ligger.

Marriott Copenhagen är ett fantastiskt fint och stort hotell med hela 402 gästrum fördelat på hotellets 11 våningar. Här hittar du givetvis restaurang, bar och möjligheten att ta del av rumsservice dygnet runt. En fin frukostbuffé serveras varje morgon mot en tilläggsavgift för hotellets gäster.

Hotellet är väldigt anpassat för företagsresenärer och du hittar hela 16 mötesrum och en stor konferenslokal med tillhörande konferensanläggning. Företagscentret på hotellet hjälper dig med allt du behöver gällande detta och gör hotellet perfekt för de företag som vill resa till Köpenhamn med sina anställda.

I hotellets närhet finns det både möjlighet att prova på vindsurfing, vattenskidåkning och möjligheten att hyra segway. Receptionen som har öppet dygnet runt kan hjälpa dig med alla frågor du kan tänkas ha och även bistå med hjälp för kemtvätt och bagageförvaring. Hotellet har både bröllopstjänster och givetvis även conciergetjänster.

Hotellrummen på Marriott Copenhagen håller en hög standard och är väldigt bekväma. Alla rum är utrustade med en minibar och luftkonditionering. Rummen har patt-TV med satellitkanaler och det finns givetvis skrivbord, telefon och wi-fi att tillgå på hotellet.

Värdeförvaringsskåp finns både på hotellrummet och nere vid receptionen.

från 2567 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i Köpenhamn

Detta finns nära hotellet...