Hilton Copenhagen Airport Hotel

Hiltons hotell vid Köpenhamns flygplats Kastrup håller en mycket hög standard med 5 stjärnor. Det utan tvekan det hotell som ligger närmst flygplatsen och samtidigt tillhör det förmodligen de lyxigaste hotellen i Köpenhamn.

Hotellet har totalt sätt 376 gästrum så det rymmer en hel del gäster men eftersom det också ligger så nära Kastrup kan där vara en hög efterfrågan på hotellrum under högsäsongen. Eftersom hotellet inte används av resenärer i längre tidsperioder utan främst som övernattning innan man reser vidare så är priserna också något högre.

Hotellet har 2 restauranger, bar, komplett frukost och rumsservice så du kan nästan vara säker på att du hittar något i matväg för alla på detta Hilton hotell.

Om du skulle bli rastlös finns här ett gym öppet dygnet runt och ett fullständigt spa att ta del av. Vill du lämna hotellet och bege dig in till Köpenhamns centrum så kan du enkelt ta tåget som går under Kastrups flygplats. Annars kanske du kan du beställa en taxi eller limousine genom receptionen för att ta dig dit du vill.

Det finns flera rum att välja mellan men även de billigaste hotellrummen har ett pris en bit över genomsnittspriset för hotellen som ligger mer centralt. Ska du däremot bara stanna en natt för att sedan resa vidare så är Hilton Copenhagen Airport Hotel förmodligen det mest bekväma alternativet som sparar dig tid och pengar som annars hamnat på transport.

från 1741 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i Köpenhamn

Detta finns nära hotellet...