Generator Copenhagen

Vill man bo billigt men ändå bra så är ett trevligt vandrarhem något man bör ta en titt på och Generator Copenhagen kvalar definitivt in på detta. Vandrarhemmet är beläget i centrala Köpenhamn.

Generator Copenhagen ligger på Adelgade och väldigt nära Gothersgade vilket är vägen som går ner till Kongens Nytorv och Nyhhavn. Det är även här slutet på Ströget slutar så du har inte mer än knappt 300 m ner till dessa platser. På andra hållet hittar du Kungens trädgård efter knappt 100 m och fortsätter du sedan nordväst längs Gothersgade så hittar du Botaniska trädgården och flera närliggande museer.

Precis som de flesta vandrarhem så har Generator Copenhagen två stjärnor och det finns allt ifrån sovsalar med 8 bäddar till enkelrum och dubbelrum att välja mellan. Dubbelrummen finns även med privat badrum.

Totalt sätt finns det 175 gästrum som alla är rökfria och fördelade över 6 våningar. Vandrarhemmet har en egen bar och frukost finns tillgänglig. Värdeförvaringsskåp finns i anslutning till receptionen som även är öppen dygnet runt vilket ökat tryggheten för dem.

Hotellpersonalen är flerspråkig och det finns datorer och kaffe i allmänna utrymmen. Behöver du hjälp med tvätt så finns även dessa möjligheter. Gratis wi-fi finns på vandrarhemmet och du hittar även TV i allmänna utrymmen.

från 251 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i Köpenhamn

Detta finns nära hotellet...