Best Western Hotel City

Best Western Hotel City ligger nere vid Nyhavn i centrala Köpenhamn. Det är ett omtyckt hotell med tre stjärnor, fantastiskt läge och totalt 81 gästrum tillgängliga för bokning.

Hotellet ligger i direkt anslutning till hamnen som sträcker sig in i Köpenhamn och precis intill hittar du hamnpromenade som tar dig bort till Nyhavn som bara ligger 5 minuters promenad bort. Här hittar du haven Havnebussen som du kan använda dig för att transportera dig länge med hamnen.

Om du vill upp till ströget och ta dig in mot de centrala delarna där Tivoli och centralstationen ligger så har du ungefär 500 m till Kongens Nytorv där ströget slutar. Närmsta vägen till Tivoli och centralstationen är knappt 2 kilometers promenad.

Hotellrummen på Best Western Hotel City är modernt inredda och fräscha. Det finns några olika typer av rum att hyra där standard enkelrum är den enklaste boendeformen men endast en enkelsäng. Det finns givetvis även standardrum med både dubbelsäng och 2 enkelsängar. Andra variationer är s.k. Deluxe-rum och Superier-rum som höjer standarden.

Hotellrummen är bestyckade med platt-TV och premium-kanaler. Du hittar även ett skrivbord, telefon och tillgång till gratis wi-fi. Sängarna är s.k. premiumsängar och hotellrummet mörkläggs med mörkläggningsgardiner. Det finns även allergitestade sängkläder att få vid begäran om du är speciellt känslig mot något.

Receptionen har öppet dygnet runt och nere vid lobbyn finns även kaffe att få. Varje morgon serveras en kostnadsfri varm och kall frukostbuffé för hotellgästerna. Förutom detta har hotellet även en bar tillgänglig för sina boende.

från 1572 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i Köpenhamn

Detta finns nära hotellet...